Personlig Träning (PT)

Passar dig som har siktet inställt. Du har en målsättning med att vara på gymmet. Du ska gå ner i vikt, bygga muskler, tävla, vill ha bättre kondition, komma igång, må bättre med mera.

Det blir mer och mer viktigt att lära sig och förstå hur vi var och en av oss ska träna för att inte göra oss illa. Vi blir mer och mer försatta i mindre bra strukturell miljö i kroppen på grund av vår livsstil. Daniel, vår Personliga Tränare lägger stort fokus i detta och med flertalet utbildningar i sin verktygslåda hjälper han dig hitta tillbaka till din kropps optimala strukturella balans. Samtidigt som ni tillsammans arbetar mot dina målsättningar.

En konsultation är helt gratis och där kan du få mer info vilken typ av Personlig Träning som kan passa dig, ditt mål och dina förutsättningar bäst.

– en möjlighet för alla –

Oavsett ålder, kön, träningsvana och träningsmål, gör personlig träning en stor skillnad för dig.
Tillsammans kan vi:

  • Skräddarsy träningen efter dina mål och förutsättningar.
  • Lära dig att träna effektivt och säkert med rätt teknik, redan från start.
  • Skapa motivation och inspiration till varje träningspass och på lång sikt.
  • Variera din träning så att den blir bättre, roligare och mer effektiv.
  • Hitta rätt träningsnivå och kontinuerligt anpassa den med din vardag.
  • Balansera din kost så du når din målvikt och får ut mesta möjliga av din träning.
  • Mäta framsteg genom styrke- konditions- och kroppssammansättningstester.

Boka in en tid för gratis konsultation med oss, där vi går igenom dina önskningar, vad som skulle bli bäst för just dig.

Prislista

Du som är intresserade av Personlig träning bokar du in en gratis konsultation på ca 30 min då du och tränaren går igenom önskningar, upplägg, mål och vad som krävs. Även priser och antal tillfällen diskuteras.

Vår PT har satt ihop 3 stycken paket vi i huvudsak arbetar med.

PT Bas 1 – 3 träffar á 30 minuter under 3 månader (en gång i månaden) – 990kr (330kr/månad autogiro).
PT Bas 2 –  6 träffar á 30 minuter under 3 månader (varannan vecka) – 1830kr (610kr/månad autogiro).
PT Bas 4 –  12 träffar á 30 minuter under 3 månader (varje vecka) – 3510kr (1170kr/månad autogiro).

Generellt för alla tre paket är att det ingår tre stycken träningsprogram som är baserade på dina förutsättningar och målsättning. Vi gör en serie tester innan vi börjar för att ta reda på hur din kropp förhåller sig till rörelser för att kunna anpassa träningen så optimalt som möjligt för dig.

Såklart skräddarsyr vi även PT-paket om det är så att dina önskemål kräver. Vår PT har flera års erfarenhet och tillsammans hittar ni det som passar dig bäst. Boka tid i receptionen och ta första steget mot en superkul resa tillsammans med en PT.